Social Icons

Wednesday, 11 January 2017

Baju Kurung Pahang Songket Terkini 2017 Adinda Mahsuri


Dah masuk tahun baru, 

Diari hidup baru, 
Azam baru, impian baru,
Baju baru... Hehe 😉

Kalau sis tiap-tiap hari pergi kerja pakai baju kurung, kalau asyik-asyik rotate pakai baju yang sama jer... boringlah kan. Sampai kawan pun dah boleh hafal baju sis. Huhuhu....

Kalau pergi majlis, asyik-asyik pakai baju yang sama jer... kawan pun boleh perasan, eh... macam kenal je baju ni. Jadi uniform pergi majlis pulak 😱

Haaa... baju kurung pahang terkini koleksi ADINDA MAHSURI SONGKET ekslusif ini boleh bantu sis kelihatan up to date and super hot masa hari kenduri tu nanti..
Memang wajib beli sehelai, kalau beli berhelai pun elok... Pakai sedondon 1 family masa raya / majlis perkawinan nanti. 😘

Raya pun dah nak dekat ni kan. Sis-sis yang suka buat persediaan awal untuk raya, dah boleh dah start shopping raya. Shopping sikit-sikit, lama-lama semua kelengkapan untuk raya lengkap lah kan ;). Tak lah rasa berat nak keluarkan perbelanjaan yang besar selepuk, kan.

.
ADINDA MAHSURI SONGKET ni didatangkan dengan warna-warna gojes kegemaran ramai yang sweet-sweet. Yang pastinya, warna-warna ini insyaAllah boleh buat sis feeling-feeling beautiful. Memberikan keyakinan pada diri di mana jua sis pergi. 
.Apa yang best kebabomm ADINDA MAHSURI SONGKET ni?
🌹Baju Kurung Pahang 
🌹 Kain Lipat Batik

🌹 Material : SONGKET INDIA yang digabungkan dengan kain plain dari material DZARRA HEAVY VALENTINO yang superb quality!  

🌹 Songket India ni best sangat tau, serap peluh..tak gatal. 
🌹 5 pilihan warna yang manis gojes!
🌹 Available in various sizes : SS,S, M, L, XL, XL dan XXL


baju kurung songket terkini 2017 ungu cerah light purple AMS-771
AMS-771 Light  Purple
SS, L, XL

baju kurung songket terkini 2017 merah redstone AMS-772
AMS-772 Redstone
SOLD OUT

baju kurung songket terkini 2017 pickle green AMS-773
AMS-773  Pickle Green
SS

baju kurung songket terkini 2017 delicious plum ungu AMS-774
AMS-774 Delicious Plum 
SOLD OUT

baju kurung songket terkini 2017 hijau forest green AMS-775
AMS-775 Forest Green
SS, S

baju raya 2017 baju kurung pahang songket terkini salmon AMS-776
AMS-776 Salmon - L

baju raya 2017 baju kurung pahang songket terkini deep indigo purple AMS-777
AMS-777 Deep Indigo - S, 3XL

baju raya 2017 baju kurung pahang songket terkini purple plum ungu plum AMS-778
AMS-778 Purple Plum - L, 3XL

baju raya 2017 baju kurung pahang songket terkini dark grey kelabu gelap AMS-779
AMS-779 Dark Grey - SOLD OUT


baju kurung pahang songket terbaru 2017 hijau emerald green AMS-881
AMS-881 Emerald Green - S, M, L, XL, XXL


baju kurung pahang songket terbaru 2017 merah resberry red AMS-882
AMS-882 Rasberry Red S, M, L, XL, XXL


baju kurung pahang songket terbaru 2017 hijau medium sea green AMS-883
AMS-883 Medium Sea Green M, L, XL, XXL


baju kurung pahang songket terbaru 2017 biru gelap blue black dark purple ungu gelap AMS-884
AMS-884 Blue Black (Baju) Dark Purple (Kain) M, L, XL, XXL


baju kurung pahang songket terbaru 2017 biru turqoise blue AMS-885
AMS-885 Turqoise Blue M, L, XL, XXL



baju kurung pahang songket terbaru 2017 coklat latte brown light yellow kuning cair  AMS-886
AMS-886 Latte Brown (Baju) Light Yellow (Kain) - L, XL


baju kurung pahang songket terbaru 2017 turqoise  AMS-887
AMS-887 Turqoise - S, L, XL, XXL

baju kurung pahang songket terbaru 2017 Coklat Latte Brown Light Peach AMS-888
AMS-888 Latte Brown (Baju) Light Peach (Kain) - S, M


PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.


===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

===
HARGA
===

RM 180  (Semenanjung)
RM 185 (Sabah / Sarawak)
*Saiz XXL Tambah RM 20
**Saiz 3XL Tambah RM 30


===
CARA ORDER
 ===

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang anda nak" ke 019 - 776 3820

SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang anda nak" ke 019 - 776 3820

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang anda nak" ke 019 - 776 3820


Update ASC
.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LIKE US!

FOLLOW G+ KAMI

Dapatkan Koleksi Baju Kurung Terkini terus ke emel anda

Corak Baju Mana Yang Anda Suka? Boleh pilih lebih dari 1 :

CARA ORDER

Untuk order :

WhatsApp / SMS "Kod Baju dan Saiz yang nak order"

ke

019 - 776 3820


 
Blogger Templates