Social Icons

Tuesday, 21 February 2017

Baju Kurung Moden Geometri Koleksi Color of Confidence

💐 COLORS OF CONFIDENCE 2017 💐

Bercorak geometri pula kita kali ni ye :)

Sekali-sekali tukar gaya. Mempelbagaikan design baju yang ada dalam almari tu. 

Kan best baju ada macam-macam patern, ada baju kurung songket, ada baju kurung batik, ada lace, ada corak geometri pula... Gituuu ;) 

🎨 Elemen Corak geometri dipadankan bersama elemen garis lurus memberi keyakinan dan keberanian dalam diri setiap wanita pada 2017 ini .

🕵🏻‍♀ Untuk Wanita sentiasa bersedia menghadapi sebarang halangan untuk mengecapi impian.. 

🎨 Padanan warna yang ceria dan berani menjadikan wanita itu sentiasa tampil moden dengan nilai elegan dalam kehidupan seharian.

Keistimewaan Baju Kurung Moden Geometri Koleksi Color of Confidence


💃🏻 Material: High Quality satin ( Evo Mitsubishi )

✂ Cutting: Kurung Moden 

📌 Cara cuci: Tak Digalakkan Basuh Mesin

🔎Tak mudah berkedut & Mudah digosok

📏 Zip Baju > Belakang 
📏 Zip Kain > Tepi sebelah kiri
📏 Kain Selisih Batik

📐 Saiz : SS,  S, M, L, XL, XXL, 3XL

baju kurung moden geometri 2017 purple ungu cc-01
CC-01 Purple - SS, S, XL, 3XL

baju kurung moden geometri 2017 biru blue CC-02
CC-02 Biru - SS, S, M, L, XL, XXL, 3XL

baju kurung moden geometri 2017 grey kelabu CC-03
CC-03 Kelabu - S, M

baju kurung moden geometri 2017 maroon CC-04
CC-04 Maroon - SS, S, M, L, XL, XXL, 3XL

baju kurung moden geometri 2017 oren orange CC-05
CC-05 Oren - SS, S, M, L, XL, XXL, 3XL

baju kurung moden geometri 2017 hijau green CC-06
CC-06 Hijau - S, M, L, XL, XXL

baju kurung moden geometri 2017 peach CC-07
CC-07 Peach - S, M, L, XL, XXL 

baju kurung moden geometri 2017 coklat CC-08
CC-08 Coklat - S, M, L

Pandangan depan dan pandangan belakang baju CC

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

===
HARGA
===

RM 179

===
CARA ORDER
 ===

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang anda nak" ke 019 - 776 3820

SMS / WhatsApp "Kod baju & Saizyang anda nak" ke 019 - 776 3820

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang anda nak" ke 019 - 776 3820


Update ASC

.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LIKE US!

FOLLOW G+ KAMI

Dapatkan Koleksi Baju Kurung Terkini terus ke emel anda

Corak Baju Mana Yang Anda Suka? Boleh pilih lebih dari 1 :

CARA ORDER

Untuk order :

WhatsApp / SMS "Kod Baju dan Saiz yang nak order"

ke

019 - 776 3820


 
Blogger Templates