Social Icons

Thursday, 23 February 2017

Baju Kurung Moden Songket Tradisional | Koleksi Raya 2017 Stay Classy

💐 Kekal klasik dengan Baju Kurung Moden Songket Koleksi Stay Classy With Classic 💐


Yeay, Koleksi baju raya 2017 dah siap!

Ni acah-acah nak raya. Dah boleh mula kumpul untuk baju raya hari pertama, kedua atau ketiga.

Kalau lambat, menyesal nanti bila baju ni dah habis. 

Shopping awal senang, senang nak cari saiz, senang nak pilih baju mana nak, sebab ada banyak pilihan, kan :) 

Kenapa anda perlu ada baju ni?

Design exclusive dan limited yang susah nak dapat kat tempat lain. Material baju yang awesome. Kami gunakan thai silk untuk koleksi baju kurung moden songket ini. Memang nampak exclusive. Jahitan kemas, sudah semestinya. Ramai yang suka dan puji jahitan dari kami. Thank you uols!. Muah ciked. 💋 


Koleksi LETOPS yang bakal menjadi #FENOMENA di kalangan wanita gojes masakini yang suka bergaya dengan kurung moden songket. Dijangka SOLD OUT bila-bila masa saja! 

.

KEISTIMEWAAN Baju Kurung Moden Songket Stay Classy With Classic


💃🏻 Material: Thai Silk dengan perincian chrome motif songket dijahit kemas pada baju. 

✂ Cutting: Baju Kurung Moden 

📌 Cara cuci: TIDAK DIGALAKKAN BASUH MESIN. Cuci menggunakan tangan. Celup-celup pun boleh. Tak digalakkan rendam sebab ada besi chrome yang dijahit pada baju.

🔎 Tak mudah berkedut & Mudah digosok

📏 Zip baju : Hidden Zip Belakang baju 

📏 Zip Kain : Tepi sebelah kiri

📏 Kain Selisih Batik (tak terbelah, don't worry :)

📐 Kain Pinggang separuh getah

📐 Saiz :  SS, S, M dan L sahaja.



Baju Kurung Moden Songket Koleksi Raya 2017 biru KC-01
KC-01 Biru - SS, L

Baju Kurung Moden Songket Koleksi Raya 2017 purple ungu KC-02
KC-02 Purple - S

Baju Kurung Moden Songket Koleksi Raya 2017 mustard KC-03
KC-03 Mustard - S

Baju Kurung Moden Songket Koleksi Raya 2017 kuning olive KC-04
KC-04 Olive - S, M

KC-05 Turqoise Green - S

KC-06 Purple Pink - SOLD OUT

KC-07 Salmon - SOLD OUT


KC-08 Pink - SOLD OUT

Baju Kurung Moden Songket Koleksi Raya 2017 mint KC-09
KC-09 Mint - SOL DOUT

KC-10 Coklat -  S




besi chrome yang dijahit pada baju

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

===
HARGA
===

RM 179  (Semenanjung)

===
CARA ORDER
 ===

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang sis nak" ke 019 - 776 3820

SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang sis nak" ke 019 - 776 3820

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang sis nak" ke 019 - 776 3820


Update ASC
.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LIKE US!

FOLLOW G+ KAMI

Dapatkan Koleksi Baju Kurung Terkini terus ke emel anda

Corak Baju Mana Yang Anda Suka? Boleh pilih lebih dari 1 :

CARA ORDER

Untuk order :

WhatsApp / SMS "Kod Baju dan Saiz yang nak order"

ke

019 - 776 3820


 
Blogger Templates