As Syahid Collections : Baju Kurung Songket Koleksi Srikandi Mahligai Songket

Social Icons

Sunday, 2 April 2017

Baju Kurung Songket Koleksi Srikandi Mahligai Songket

Ada lagi tak SRIKANDI di abad 2020 ni? Rasanya semua kaum wanita layak dipanggil SRIKANDI, kan. Setiap saat dan detik masa yang ada semuanya untuk keluarga dan kerjaya. Wanita memang antara makhluk hebat ciptaan Allah 👍👍👍.

Jom take 5. Redakan fikiran dari kesibukan seharian. 
Kalau dapat luangkan masa bercuti lagi menarik kan? Lagi-lagi kalau ada new adventure. 
Cuba sesuatu yang kita tak pernah buat. Kadang-kadang tu tak perlu kemana-mana, dalam rumah sendiri pun boleh dapat pengalaman baru.
Nak tahu macam mana?
Pernah dengar masakan fusion? 
Mesti pernah, kan? 
Takpun, mesti ada yang pernah dengar nuklear fusion. 
Hmm, bila 2 benda dicantumkan menjadi satu,  hasilnya luar biasa. Hot and melting tau! 
Koleksi baju kurung terbaru ni pun ala-ala fusion traditional & moden. Untuk pastikan anda selesa, kami gabungkan kain tessa valentino korea dan songket berkaki. 

Bila design baju pun kami cuba jadi adventurous. Enjoy sangat dapat design & keluarkan pakaian untuk semua. Kami harap anda pun dapat rasakan keseronokannya bila tengok dan pakai koleksi kami ni. Sebab...
Koleksi kali ni menampilkan warna pastel yang lembut dan menawan. Yeehaaa 😊. 

YANG BEST NYA BAJU KURUNG MALAYSIA SONGKET KOLEKSI SRIKANDI MAHLIGAI SONGKET

 🌹 Baju Kurung Malaysia dan Kain DUYUNG

  🌹 Material : Kain SONGKET INDIA yang dipadangan dengan baju plain dari material KOREAN TESSA VALENTINO CREEPE yang superb quality!  Songket India ni best sangat tau, serap peluh, tak gatal, ramai yang suka songket india ni. 

  🌹 Baju leher baju kurung yang selesa, lengan baju " wudhuk friendly"
  🌹 Kain design 'duyung" memudahkan pergerakan ditambah dengan corak songket berkaki gabungan 2 warna, menyerlahkan lagi penampilan anda. 
  🌹 5 pilihan warna yang "sweet" untuk anda gayakan. 
  🌹 Available in various sizes : SS,S, M, L, XL, XL,XXL


baju kurung songket malaysia raya 2017 biru deep sky blue SMS-161
SMS-161 Deep Sky Blue - S, M, L, XL, XXL

baju kurung songket malaysia raya 2017 pink merah jambu SMS-162
SMS-162 Watermelon Pink - L, XL


baju kurung songket malaysia raya 2017 ungu lilac purple SMS-163
SMS-163 Lilac Purple - S, SS, XL, XXL

baju kurung songket malaysia raya 2017 teal medium green and dark cyan SMS-164
SMS-164 Teal - L, XL, XXL

baju kurung songket malaysia raya 2017 hijau olive drab SMS-165
SMS-165 Olive Drab - S, M, L, XL, XXL

baju kurung songket malaysia raya 2017 kelabu cool grey SMS-166
SMS-166 Cool Grey - S, M, XL, XXL

baju kurung songket malaysia raya 2017 ungu plum purple SMS-167
SMS-167 Plum Purple - S, M, L, XL

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda. Warna sebenar biasanya lebih gelap dari gambar. 


Haa...dah berkenan? tapi tak tau nak pilih yang mana satu? 
Apa kata share koleksi ni dgn kawan2 ke...sedara mara ke...Buat voting, yang mana satu buat akak-akak tambah berseri. Hehe, tambah meriahlah proses memilih tu nanti. 

Kalau dah buat keputusan, jangan tangguh-tangguh lagi. Terus je SMS/Wasap kami :
 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang anda nak order" ke 019 - 776 3820

===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

===
HARGA
===

RM 190  (Semenanjung)
RM 195 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL Tambah RM 20

===
CARA ORDER
 ===

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang anda nak order" ke 019 - 776 3820

SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang anda nak order" ke 019 - 776 3820

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang anda nak order" ke 019 - 776 3820


Update ASC
.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LIKE US!

FOLLOW G+ KAMI

Dapatkan Koleksi Baju Kurung Terkini terus ke emel anda

Corak Baju Mana Yang Anda Suka? Boleh pilih lebih dari 1 :

CARA ORDER

Untuk order :

WhatsApp / SMS "Kod Baju dan Saiz yang nak order"

ke

019 - 776 3820


 
Blogger Templates