As Syahid Collections : Baju Raya 2017 | Sedondon Mak Anak Koleksi Dedaun Vintage

Social Icons

Friday, 14 April 2017

Baju Raya 2017 | Sedondon Mak Anak Koleksi Dedaun Vintage

😍😍 Fefeeling Raya musim luruh di KOREA

Ramai yang tertunggu-tunggu Koleksi Baju Raya 2017 tahun ni.

Yeay! Baju raya dah launch!!!

KEISTIMEWAAN KOLEKSI BAJU RAYA 2017 DEDAUN VINTAGE


👩‍👧Dèdàùn Vìntàgè koleksi mak anak yang mempamerkan gaya klasik yang exclusive.
Signature premium khas untuk kesayangan semua.

Koleksi kali ni diinspirasikan dari fefeeling macam musim luruh ala-ala cerita Winter Sonata tu...tapi pada hari lebaran di Malaysia, lah. Gitu...

Maka, terhasil lah koleksi Dèdàùn Vìntàgè....😂😂😂

Jadi sesiapa yang nak feeling-feeling Winter Sonata, meh cepat2 dapatkan koleksi ni untuk merasakan anda berada di Korea pada musim luruh di hari raya :)

Apa yang best & istimewa koleksi raya ni? 

Teruskan baca

.
Baju Kurung Riau yang Klasik untuk mak dan anak comel sedondon
✔ Cutting loose. TAK ikut bentuk badan
Kain lipat batik tanpa belah untuk mak, kain susun tepi untuk anak comel
Leher baju kurung
Dari material yang superb sedap dan selesa
Mudah digosok dan tidah mudah berkedut
Dihiasi chrome yang unik dan klasik tapi tidak boleh basuh mesin dan rendam
Jahitan kemas setanding butik terkenal
✔ Harga mampu milik dengan kualiti yang tip top
5 pilihan warna pastel yang memang kegemaran ramai
✔ Saiz dari SS hingga 3XL untuk mak bergaya
✔ Saiz 0,2,4,6,8,10,12 untuk si celik
✔ Material dari kain jenis Lavenzi (cotton + polyster) 

Material yang selesa
tidak panas
memerlukan minimal ironing
tidak jarang dan berkualiti 😉

baju raya 2017 sedondon mak anak biru baby blue kurung riau DV-01
DV-01 Baby Blue :
Mak - S, 3XL
Anak - Saiz 0

baju raya 2017 sedondon mak anak dusty pink belacan merah jambu kurung riau DV-02
DV-02 Dusty Pink - SOLD OUT

baju raya 2017 sedondon mak anak hijau mint green kurung riau DV-03
DV-03 Mint Green 
Mak - 3XL
Anak - 4 yr, 6 yr

baju raya 2017 sedondon mak anak dusty purple ungu belacan kurung riau DV-04
DV-04 Dusty Purple - SOLD OUT

baju raya 2017 sedondon mak anak grey kelabu kurung riau DV-05
DV-05 Grey 
Mak - 3XL
Anak - SOLD OUT

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda. Warna sebenar biasanya lebih gelap dari gambar. 

===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :



===
HARGA MAK
===

RM 199 

===
HARGA ANAK
===

SAIZ 0 = RM 69
SAIZ 2 = RM 79
SAIZ 4 = RM 89
SAIZ 6 = RM 99
SAIZ 8 = RM 109
SAIZ 10 = RM 119
SAIZ 12 = RM 129

===
CARA ORDER
 ===

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang anda nak order" ke 019 - 776 3820

SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang anda nak order" ke 019 - 776 3820

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang anda nak order" ke 019 - 776 3820


Update ASC

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LIKE US!

FOLLOW G+ KAMI

Dapatkan Koleksi Baju Kurung Terkini terus ke emel anda

Corak Baju Mana Yang Anda Suka? Boleh pilih lebih dari 1 :

CARA ORDER

Untuk order :

WhatsApp / SMS "Kod Baju dan Saiz yang nak order"

ke

019 - 776 3820


 
Blogger Templates