Social Icons

Wednesday, 17 May 2017

RAYA 2017 | BAJU KURUNG MENYUSU BLACK ROSES SERIES

Baju Kurung Menyusu (BF Friendly Koleksi Black Roses Series - SPECIAL EDITION !! LIMITED STOCK

Masih mencari dan memikirkan baju kurung yang menampakkan anda tampil elegan & langsing sewaktu di HARI RAYA ke?

Puasa tak lama lagi. Lepas tu dah masuk raya.

Kalau boleh cari baju raya yang design cantik,nampak exclusive, nampak langsing & selesa dipakai. 

Yelah nak berkunjung rumah saudara-mara yang dah lama tak jumpa tu mesti keluar rumah dari pagi sampai ke malam, kan. Sebaik-baiknya nak lah kekal nampak cantik, kemas dan selesa dari pagi hingga ke malam,  tak gitu sis?

Kurung Malaysia Black Roses Series menepati citarasa yang anda idam-idamkan. 

4 KEBAIKAN BAJU KURUNG MENYUSU BLACK ROSES SERIES : 


1⃣ Design terbaru dan terhad di pasaran Baju Kurung Malaysia, kain lipat batik

'Special' nya keluaran terbaru ini zip di bahagian hadapan "BF friendly" serta terdapat belahan 7inci dibahagian kiri & kanan baju seperti 'punjabi blouse'. 

2⃣ Corak bunga Rose yang menghiasi tangan dan di bahagian kain menampakkan anda sangat menawan dan 'exclusive' . Sekali pandang pun dah buatkan anda jatuh cinta. Cuba bayangkan anda yang cantik menawan yang memakainya.

3⃣ Material yang menjadi rebutan ramai, cotton viscose yang tidak kecut walau dibasuh berkali-kali, 'very minimal iron' , dan lambat kedut. Material ini adalah juara , lembutnya kain ini, terasa sejuk serta kain yang beralun cantik memikat hati . Alahai..

4⃣ Warna hitam adalah warna kegemaran ramai orang. Anda akan lebih kelihatan langsing dan menampakkan anda seorang yang berkarisma. 

Anda yang gemarkan warna hitam, inilah masanya untuk anda tambah koleksi DESIGN terbaru bagi tahun 2017. 

Yang masih belum memiliki koleksi baju kurung berwarna hitam, anda membuat keputusan yang tepat apabila mengenakan Black Roses Series yang 'Exclusive' ini. 

Pasti anda jatuh cinta dengan koleksi 'HOT' ini.

5⃣ Ramai yang nak pakai sedondon 1 family di hari raya, kan  ❤. Jadi, kami siapkan koleksi ini untuk anda sekeluarga. Ada saiz dari saiz S sehingga ke 3XL

baju raya 2017 baju kurung menyusu bf friendly hitam putih corak bunga terkini brs 161
BRS-161 Hitam Putih - L

baju raya 2017 baju kurung menyusu bf friendly hitam putih black and white corak bunga terkini BRS-162
BRS-162 Hitam Putih - S

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.


===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :


===
HARGA
===

RM 150  (Semenanjung)
RM 155 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL Tambah RM 20 
Saiz 3XL Tambah RM 30


===
CARA ORDER
 ===

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang anda nak" ke 019 - 776 3820

SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang anda nak" ke 019 - 776 3820

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang anda nak" ke 019 - 776 3820


Update ASC

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LIKE US!

FOLLOW G+ KAMI

Dapatkan Koleksi Baju Kurung Terkini terus ke emel anda

Corak Baju Mana Yang Anda Suka? Boleh pilih lebih dari 1 :

CARA ORDER

Untuk order :

WhatsApp / SMS "Kod Baju dan Saiz yang nak order"

ke

019 - 776 3820


 
Blogger Templates