Social Icons

Monday, 3 April 2017

Baju Raya 2017 | Kurung Malaysia Abstrak Koleksi Permata Cinta Ekslusif

BAJU KURUNG ANTI "ALUR SPENDER" 😃 😃 😃
.
oittt... tokojut den baca tajuk ni. 
.
Apa tu?
.
Meh meh teruskan baca, ye 😊

Ni nak cerita sikit ni. Syahida rasa ramai 'mummy' yang suka pakai baju kurung mesti mengalami masalah macam ni. Kita nak beli baju kurung mesti nak yang CANTIK, SELESA dan SELAMAT. Setuju?

Ramai mummy yang bila beli baju kurung je, bermasalah bahagian pinggul tu. Merisaukan betul 😓. Dapat pula kain yang jenis nipis , memang nampak laa bekas alur 'spender'. Malu aiihhh!! 
.
Jadi, kami di As Syahid Collections kali ini mengambil initiatif untuk design Koleksi terkini yang tidak menampakkan alur spender. 

Memperkenalkan Koleksi Permata CInta Eksklusif. 
Didatangkan dengan DESIGN yang CANTIK-CANTIK & paling penting selesaikan masalah ramai mummy-mummy. Ramai yang suka sangat design yang menarik, belakang ada corak, depan kosong.
Kain pun jenis berkualiti tinggi, tak nipis. Jadi, bila pakai tak perlu nak risau, memang tak nampak bekas alur 'spender'.

.
1 lagikan, bila pergi ofis , duduk bangun banyak kali pun masih tak nampak kedut . Paling rasa sangat berpuas hati, kualiti material baju ni memang guna yang mahal , kualiti butik tapi HARGA MURAH 😭 
Alahai... ruginya siapa yang tak 'GRAB' baju ni. Memang sangat berbaloi . 
Cubalah. Tak rugi pun. Yang rugi bila anda tak 'GRAB' stok yang EDISI TERHAD ni. Tak ada nak repeat stock tau. 

Cepat-cepat order . Wasap je Kod baju & Saiz yang anda nak order" ke 019 - 776 3820 :)

KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG MALAYSIA KOLEKSI PERMATA CINTA EKSKLUSIF (PCE)

Jatuh cinta yang berpenjangan dengan baju kurung mini “PERMATA CINTA EKSKLUSIF”. Jawapan pada semua soalan penggayaan dapat diselesaikan dengan corak yang mempersona dan menggamit rasa anda yang memakainya.

🌺 Corak Abstrak latest design 
🌺 Cutting : Baju Kurung Malaysia  yang longgar dan selesa- Potongan yang sentiasa mendapat permintaan ramai

🌺 Kombinasi warna terang yang dapat membangkitkan aura ceria anda

🌺 Diperbuat dari materian kain- valentino creepe yang tidak melekap dibadan

🌺 Material less iron, lembut dan flowy. Tak mudah renyuk dan jimat masa anda tak payah iron lama-lama

🌺 Pinggang kain separa getah

🌺 Kain lipat batik. Patuh syariat. Tidak menampakkan kaki (kain tak terbelah)

🌺 Saiz :  SS, S,  M, L dan XL.


baju raya 2017 kurung malaysia abstrak terkini biru steel blue PMC-100
PCE-100 Steel Blue - SOLD OUT

baju raya 2017 kurung malaysia abstrak terkini merah cili red chilie PCE-200
PCE-200 Red Chili - SS

baju raya 2017 kurung malaysia abstrak terkini kelabu grey PCE-300
PCE-300 Grey - SOLD OUT

baju raya 2017 kurung malaysia abstrak terkini merah jambu pink magenta PCE-400
PCE-400 Pink Magenta -  SOLD OUT

PERHATIAN
: Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.


===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

===
HARGA
===

RM 130  (Semenanjung)
RM 135 (Sabah / Sarawak)


===
CARA ORDER
 ===

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang anda nak order" ke 019 - 776 3820

SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang anda nak order" ke 019 - 776 3820

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang anda nak order" ke 019 - 776 3820


Update ASC

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LIKE US!

FOLLOW G+ KAMI

Dapatkan Koleksi Baju Kurung Terkini terus ke emel anda

Corak Baju Mana Yang Anda Suka? Boleh pilih lebih dari 1 :

CARA ORDER

Untuk order :

WhatsApp / SMS "Kod Baju dan Saiz yang nak order"

ke

019 - 776 3820


 
Blogger Templates